SLEEPWELLEXPO3

Yatak sektöründe inovasyon, teknoloji ve tasarım triosunun şovu! Türkiye’nin yatak ve teknolojileri konusunda ilk ve tek fuarı SleepWell Expo 2016, yatak ana sanayi, yan sanayi, makine ve ekipmanları profesyonellerini  20-23 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Expo Center’de 3. kez bir araya getiriyor.

Sektörün hammadde, yatak ana sanayi, yan sanayi ve makine yatırımlarını yönlendiren, Türkiye ve Avrasya Bölgesi’nin en kapsamlı yatak ana sanayi, yan sanayi, makine ve ekipmanları fuarı SleepWell Expo İstanbul, 20-23 Ekim 2016 tarihlerinde sektörün profesyonellerini 3. kez bir araya getirecek. 2015 yılında 79’u yerli, 22’i yabancı olmak üzere 101 katılımcının iştirak ettiği ve toplam 5 bin 238 ziyaretçinin takip ettiği, fuar profesyonellerin buluştuğu bir arena olan SleepWell Expo, bu yıl da genişleyen ziyaretçi ağı ve artması planlanan katılımcı sayısı ile yeni iş fırsatları oluşturacak.

SLEEP3

Ömrümüzün üçte birinin geçtiği yatağın hikayesini keşfedin

Yatak sektörü; otlardan doldurulan döşeklerden, yün döşeklere, sünger yataktan günümüz yataklarına ulaşana dek çok ciddi gelişim evreleri geçirdi. Günümüzde yatak artık en modern halini almış olabilir mi diye sorduğumuzda ergonomi, hammadde devreye giriyor ve yatak komponentleri bizleri her yeni günde şaşırtmaya devam ediyor. Bütün bu değişimler ışığında gelişen yatak sektörünü büyük bir ticari arenada bir araya getirecek olan SleepWell Expo, Türkiye ve dünyayı yatak sektörü etrafında birleştirecek.

Katılımcılarına yeni iş bağlantıları oluşturmaya ve ihracat avantajları sağlamaya devam edecek olan SleepWell Expo 2016, 20-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Yatak ve yatak ürünlerinde, tasarım, renk, detay ve ergonomi adına yeni tasarımlar sunacak olan Sleepwell Expo, katılımcıların verimliliğini en üst düzeye taşıyacak ve yatak endüstrisine yönelik tüm beklentileri karşılayacak. Sektörün lider üreticileri, yeni Ar-Ge çalışmalarını yerli ve yabancı alıcılarıyla buluşturacak.

SLEEP

Yatak sektörünün gözü bu organizasyonda!

SleepWell Expo; yaylı yataklar, visko yataklar, lateks yataklar, uyku sistemleri, rulo yataklar, karyola sistemleri, visko yastıklar, medikal yastıklar, kaz tüyü yastıklar, çocuk yatakları, yatak  koruyucu alezler, hareketli yataklar, özel sipariş yataklar, at kıllı yataklar, kişiye özel yataklar, yuvarlak yataklar, doğal yataklar, medikal yataklar, akıllı yataklar, kaz tüyü yorganlar, bazalar, metal karyolalar, yatak başları, makina ve makina ekipmanları olmak üzere oldukça geniş bir katılımcı profili oluşturacak. Genişleyen ziyaretçi ağı ve artan katılımcı sayısı ile dikkatleri üzerine çekecek olan SleepWell Expo 2016 Türkiye’de yatak endüstrisine ait ilk ve tek spesifik fuar olma özelliği ile Voli Fuar tarafından düzenleniyor. Yatak endüstrisine yepyeni açılımlar sunmayı hedefleyen SleepWell Expo Fuarı, organizasyonlarıyla sektörü canlandırmak ve yatak endüstrisi liderlerini İstanbul’da toplamak amacıyla, organizasyona ev sahipliği yapıyor. Yatak ve uyku ürünleri sektöründe başka spesifik bir fuar olmadığını belirten fuar yöneticileri, sektördeki gelişmelerin yakından takip edildiği, iç ve dış piyasa açısından önemli bir rol üstlenen Sleepwell Expo’nun, yakın gelecekte kendi kulvarında dünyanın en büyük organizasyonu olacağına inandıklarını belirtti.

SLEEP2

Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara göre, hastanelerdeki 130 bin yatak kapasitesinin 90 bini önümüzdeki 4 yıl içerisinde sıfırdan yenilenmiş, ileri teknolojik duruma dönüştürülüyor. Sağlık sektörünün dünya genelinde olduğu gibi Türkiye için de önemli ve stratejik bir sektör olduğunu belirten yetkililer, 1 yıl içerisinde yaklaşık 25 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihaleye açılacağı bilgisini verdi. Böylelikle, 2018 yılında 45 bin ile 50 bin yatak arasında yenilenmiş, nitelikli, ileri teknolojili hastane ve hastane odaları tamamlanacak. 2018 yılına kadar da 130 bin yatak kapasitesinin 90 bini önümüzdeki 4 yıl içerisinde sıfırdan yenilenmiş, ileri teknolojik hastaneler durumuna dönüşecek. Önümüzdeki günlerde açılacak ihalelerle ön plana çıkacak olan yatak sektörü için, Sleepwell Expo Fuarı’nın önemi bir kat daha artıyor.

Türkiye’de yatak endüstrisine ait ilk spesifik fuar olma özelliği taşıyan Sleepwell Expo, Voli Fuar tarafından düzenleniyor. Yatak endüstrisine yepyeni açılımlar sunmayı hedefleyen Sleepwell Expo Fuarı, organizasyonlarıyla sektörü canlandırmak ve yatak endüstrisi liderlerini İstanbul’da toplamak amacıyla, organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın dört bir yanından katılımcı ve ziyaretçinin gelmesi beklenen ve sektöre büyük yankı uyandıran Sleepwell Expo Fuarı’na çeşitli ülkelerden gelen tedarikçiler yanında İstanbul’dan ve Anadolu’dan da yoğun ilgi var. Fuarda, İstanbul’un yanı sıra Kayseri, Denizli, İnegöl, İzmir ve Ankara’dan katılımcı firmalar yer alıyor. Detaylı Bilgi İçin fuarın web sitesi ziyaret edilebilir: www.sleepwellexpo.com.